Határrendészeti összesítő Somogy megyéből

2021. 01. 04., h - 15:52
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök 11 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt tizenkét órában Somogy megyében.

Az egyenruhások 2021. január 4-én 6 és 18 óra között egy esetben, összesen tizenegy határsértőt tartóztattak fel Somogy megyében.

Az M7-es autópálya 157. kilométerszelvényében reggel 9 óra körül egy Letenye irányába közlekedő személyautós a fonyódi autópályarendőrök jelzése ellenére nem állt meg, hanem nagy sebességgel továbbhajtott. Pár perccel később a balatonszentgyörgyi lehajtón elvesztette uralmát a jármű felett, és a szalagkorlátnak ütközött.

A személygépkocsi ellenőrzése során a rendőrök 11 fő illegális migránst - köztük 7 férfit, 3 nőt és egy gyermeket - találtak, akik magukat szír állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.