Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

2020. 08. 08., szo - 15:25
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Felsőszentiván külterületén feltartóztatott külföldi férfiakat a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2020. augusztus 8-án 14 óra 50 perckor Felsőszentiván külterületén hat külföldit tartóztattak fel. A magukat afgán és pakisztáni  állampolgárnak valló férfiak jogellenesen jutottak be Magyarország területére.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.

 

Kamionban bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.