Illegális migránsokat tartóztattak fel Hóduna közelében

2020. 11. 03., k - 23:05
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök visszakísérik a külföldieket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. november 3-án 22 óra 55 perckor Hercegszántó-Hóduna külterületén négy külföldit tartóztattak fel. A magukat jemeni állampolgárnak valló férfiak jogellenesen jutottak be Magyarország területére.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 
 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Szegeden

Eddig tisztázatlan körülmények közt életét vesztette egy nő egy szegedi panzióban. A rendőrök a férjét elfogták és előállították.

 

„Szombathely Közrendjéért-díj”

A közrend és a közbiztonság védelme és megszilárdítása érdekében végzett kimagasló szakmai munkájaként elismerésben részesült a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője.

 

Egy videósé a médiadíj

A Rendőrség Napja alkalmából Dr. Mecser Tamás r. ezredes Borsod-Abaúj-Zemplén megye megbízott rendőrfőkapitánya Jánosik Gergő videós-youtubernek „Aszaly Antal - az Év Médiapartnere” díjat adományozott.