Illegális migránst tartóztattak fel Ásotthalomnál

2017. 09. 15., p - 14:14
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 1migráns Ásotthalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

A járőrök 2017. szeptember 15-én 13 óra 10 perckor egy pakisztáni férfit tartóztattak fel a település külterületén. A határsértő sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.