Kábítószer a tiszabecsi határátkelőhelyen

2019. 03. 13., sze - 14:12
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ukrán férfi ellen kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy személygépkocsi utasaként közlekedő 25 éves ukrán állampolgárságú férfi 2019. március 12-én 19 óra 11 perckor. A rendőrök az ellenőrzés alatt kábítószer-kereső szolgálati kutyával is átvizsgálták a gépkocsit, melynek során a férfi táskájában több kábítószer gyanúját keltő anyagot tartalmazó csomagot találtak. A rendőrök a lefoglalt 27,4 gramm mennyiségű növényi származékon gyorstesztet alkalmaztak, mely marihuánára pozitív eredményt jelzett. Az egyenruhások a 25 éves férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.