Kamionban megbújva próbált Magyarországra bejutni

2018. 01. 13., szo - 14:54
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A férfit a rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

A rendőrök 2018. január 13-án nem sokkal 10 óra után egy szerb honosságú kamion rakterében egy megbújt határsértőt találtak a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában.
A magát pakisztáni állampolgárnak valló férfi sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött férfit fogtak el Kékcsén

Költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg a férfi.

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.