Kamionon próbált meg bejutni

2020. 06. 30., k - 04:14
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Jogellenesen próbált meg az országba jutni egy migráns Röszkénél.

A Csongrád-Csanád megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. június 30-án 2 óra 50 perckor, a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában, egy észak-macedón honosságú kamion alvázán egy határsértőt találtak megbújva, aki illegálisan próbált meg hazánk területére bejutni. A férfi afgán állampolgárnak vallotta magát.

A határsértő sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.