Két határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

2020. 01. 10., p - 12:50
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A magukat marokkói állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

Két határsértőt fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. január 10-én 11 óra 30 perc körül Békéscsabán, a vasútállomáson. A külföldieket a vasúttársaság dolgozóinak jelzését követően igazoltatták. A férfiak marokkói állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A határsértőket a rendőrök előállították a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.