Körözött gépjármű a határon

2019. 07. 02., k - 10:16
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Tompánál egy Range Rovert foglaltak le a rendőrök.

Mint arról már röviden beszámoltunk, Tompa Közúti Határátkelőhelyen 2019. július 1-én 18 óra 45 perckor egy autót foglaltak le az egyenruhások.

A jármű sofőrje és utasa Szerbia felől érkezett a határhoz, és belépésre jelentkeztek. Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy az autót, amelyet egy 48 éves belga állampolgárságú férfi vezetett, két országban – Németországban és Belgiumban – is körözik. A Range Rovert a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói lefoglalták, a kocsi vezetőjét és női utasát pedig kihallgatták.

 

1

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.