Körözött gépkocsi Csanádpalotán

2019. 12. 29., v - 06:07
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar rendőrök a spanyol hatóságok által körözött járművet foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2019. december 28-án 8 óra 15 perckor egy spanyol honosságú Nissan Qashqai típusú személyautóval a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a spanyol hatóságok keresik.
A magyar rendőrök a 3 és fél millió forint értékű gépkocsit lefoglalták.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.