Körözött gépkocsik Csanádpalotán

2019. 06. 24., h - 09:04
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a francia és a svéd hatóságok által körözött személyautókat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2019. június 23-án 12 óra 15 perckor egy francia honosságú Volkswagen Polo vezetőjeként a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a járművet a francia hatóságok körözik. Néhány órával később egy román férfi egy svéd honosságú Volvo C30 típusú személyautóval akarta az országot elhagyni ugyancsak Csanádpalotánál. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a svéd hatóságok keresik.

A nyomozók a több mint 6 millió forint összértékű gépkocsikat lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét járható a 47-es főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Teljes útlezárás a 47-es főúton

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

 

A külterületek biztonságáért

Nem kétséges: a nagyobb településekre nagyobb figyelem összpontosul, ami a biztonságot és a környezetvédelmet illeti.

 

Vetélkedő a börtönben

Elsőre talán bizarr jelenség, amint tömött sorokban, vidáman és izgalommal vonul 28 tizenéves és több tucat felnőtt a börtönbe.

 

Ne várj 72 órát!

Csak tavaly 21 483 eltűnés miatt indult körözés szerte az országban.

 

Kiállás a biztonság mellett

Középiskolásokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági flashmobsorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).