Körözött hajómotort szállított

2018. 05. 22., k - 09:23
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ukrajna irányába akarta elhagyni az országot a külföldi sofőr.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2018. május 21-én 12 órakor egy ukrán honosságú mikrobusszal közlekedő 23 éves ukrán állampolgár. A rendőrök a gépjármű átvizsgálása során, annak rakterében egy hajómotort találtak, melynek eredetét a sofőr nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A további ellenőrzések során megállapították, hogy a hajómotort a Schengeni Információs Rendszerben a német hatóságok körözik. Az egyenruhások a gépet lefoglalták, a külföldi sofőrt pedig bűncselekmény elkövetésének gyanújával a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították. A további eljárás során a rendőrök felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.