Közel tízmillió forint értékű csempészett cigaretta

2020. 10. 17., szo - 10:42
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök és a NAV munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható három férfit.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség és a NAV munkatársai 2020. október 16-án összehangolt akció keretében Mándon elfogtak egy 48 éves személygépkocsival közlekedő férfit. A járműben közel 6000 doboz mesterkartonokba csomagolt, magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak. Ezzel párhuzamosan Penyigén elfogták a férfi két segítőjét egy 25 és egy 29 éves férfit, akik szintén összefüggésbe hozhatók az árucsempészettel. A rendőrök a három magyar állampolgárságú férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol a közel tízmillió forint értékű dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bringatolvajt

Az abonyi rendőrök egy órán belül előállították azt a 27 éves férfit, aki a helyi vasútállomáshoz tartozó tárolóból vitt el egy kerékpárt.

 

Figyeljünk egymásra!

A debreceni körzeti megbízott gondoskodott az 59 éves lakcím nélküli férfiról, a mentő kiérkezéséig meleg teát adott neki.