Magyarországra tévedt Romániából egy férfi, a rendőrök megtalálták és átadták a román hatóságnak

2020. 05. 13., sze - 06:23
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Rossz irányban indult haza éjjel, Romániából egy ittas férfi, aki Magyarország területére tévedt. A Méhkerék külterületén ellenőrzött román állampolgárt a magyar rendőrök átadták a román hatóság képviselőinek.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, rendőrjárőrök tartóztattak fel egy külföldit 2020. május 13-án 1 óra előtt néhány perccel, Méhkerék közelében. Az ittas férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarország területén. A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre előállított férfi elmondta a rendőröknek, hogy román állampolgár és azt is, hogy éjjel, Romániából rossz irányban indult haza, így tévedt Magyarországra. A román férfit a magyar rendőrök 2020. május 13-án 6 óra 5 perckor átadták a román hatóság képviselőinek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.