Megindult a forgalom a záhonyi közúti határátkelőhelyen

2020. 05. 31., v - 13:19
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A határátkelőhelyen 12 óra 45 perctől a ki- és beléptetés egyaránt zavartalan és folyamatos.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen 2020. május 31-én 10 órától az ukrán fél fogadóképtelensége miatt az átléptetés szünetelt, emiatt 16 órát meghaladó várakozási idő alakult ki a kilépő irányú személyforgalomban. A határátkelőhelyen 12 óra 45 perctől megindult a forgalom. A rendőrség a dinamikus határátléptetés érdekében megnövelt létszámmal és teljes kapacitással működteti a közúti határátkelőhelyet, ezért a ki- és beléptetés egyaránt zavartalan és folyamatos.

A külföldre tartó utasoknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

 

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem. Menekülés közben több szabályszegést is elkövetett, végül balesetet szenvedett. A járműben tartózkodó három személy ezután is menekülni akart, végül az egyenruhások elfogták őket.