Megindult a forgalom a záhonyi közúti határátkelőhelyen

2020. 05. 31., v - 13:19
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A határátkelőhelyen 12 óra 45 perctől a ki- és beléptetés egyaránt zavartalan és folyamatos.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen 2020. május 31-én 10 órától az ukrán fél fogadóképtelensége miatt az átléptetés szünetelt, emiatt 16 órát meghaladó várakozási idő alakult ki a kilépő irányú személyforgalomban. A határátkelőhelyen 12 óra 45 perctől megindult a forgalom. A rendőrség a dinamikus határátléptetés érdekében megnövelt létszámmal és teljes kapacitással működteti a közúti határátkelőhelyet, ezért a ki- és beléptetés egyaránt zavartalan és folyamatos.

A külföldre tartó utasoknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.