Megnövekedett várakozási idő Záhonynál

2019. 12. 15., v - 14:09
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ukrajnába utazók válasszák inkább a lónyai, a barabási, a beregsurányi, vagy a tiszabecsi közúti határátkelőhelyet.

Az ukrán fél fogadóképtelensége miatt 2019. december 15-én 13 órától három órára emelkedett a várakozási idő a kilépő irányú személyforgalomban. Megnövekedett várakozási idővel kell számolni a kilépő irányú teherforgalomban is, ahol jelenleg 2 órás várakozás alakult ki.

A gyorsabb határátlépés érdekében javasoljuk, hogy a személygépjárművek vezetői válasszák inkább a 7-18 óra között üzemelő lónyai, a 7-19 óráig üzemelő barabási, vagy a 0-24 óráig üzemelő tiszabecsi közúti határátkelőhelyet. A rendőrség továbbá ajánlja, hogy a 7,5 tonna alatti járművek vezetői a torlódás elkerülése érdekében menjenek Beregsurány felé, ahol szintén 0-24 óra között lehet a határt átlépni.

Javasoljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

 
 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tétlenkedtek a rendőrök

Egy örkényi járőr hozta az információt egy kristállyal üzletelő férfiről, a dabasi nyomozók a végére jártak. A bíróság azóta letartóztatta.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.