Nagy értékű körözött gépkocsi Ártándon

2019. 05. 22., sze - 08:30
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök lefoglalták a járművet.

Egy román állampolgár 2019. május 21-én 21 óra 15 perckor az általa vezetett Mercedes típusú személygépkocsival jelentkezett belépésre Ártándon. A rendőrök ellenőrizték a sofőr, valamint a jármű adatait. Az egyenruhások megállapították, hogy a holland rendszámú autó szerepel a körözési rendszerben, ezért a gépkocsit lefoglalták. A rendőrök a külföldi sofőrt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.