Nagy értékű körözött gépkocsi Ártándon

2019. 05. 22., sze - 08:30
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök lefoglalták a járművet.

Egy román állampolgár 2019. május 21-én 21 óra 15 perckor az általa vezetett Mercedes típusú személygépkocsival jelentkezett belépésre Ártándon. A rendőrök ellenőrizték a sofőr, valamint a jármű adatait. Az egyenruhások megállapították, hogy a holland rendszámú autó szerepel a körözési rendszerben, ezért a gépkocsit lefoglalták. A rendőrök a külföldi sofőrt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hétvégi forgalom a Csongrád megyei átkelőkön

Több mint 302 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 95 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén elérte a három órát, máshol jellemzően egy órás sor volt.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.