Palesztin határsértőt fogtak el a rendőrök Mátészalkán

2020. 02. 22., szo - 18:13
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Románia felől lépte át illegálisan az országhatárt.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. február 21-én este Mátészalkán elfogtak egy magát palesztin állampolgárnak valló férfit. A külföldi nem tudta igazolni személyazonosságát, illetve a magyarországi tartózkodásának jogszerűségét sem. A Csengeri Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a külföldivel szemben lefolytatott idegenrendészeti eljárás alatt megállapították, hogy Románia felől illegálisan lépte át Magyarország államhatárát. A külföldi férfit a rendőrök 2020. február 22-én a vállaji közúti határátkelőhelyen átadták a román határőrizeti szerv munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.