Rendes nyitvatartás az Ásotthalom közúti határátkelőhelyen

2022. 01. 15., szo - 10:33
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A meghosszabbított nyitvatartás véget ért, az Ásotthalom közúti határátkelőhely holnaptól a megszokott időben, 7 óra és 19 óra között működik.

A téli ünnepi időszak a végéhez közelít, ezért az átkelőhely 2022. január 16-tól mindennap reggel 7 óra és 19 óra között fogadja az utazókat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád megyében, így a Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely 24 órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a Röszke, Kübekháza és Tiszasziget közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.