Szünetel a határforgalom Lónyánál

2020. 07. 04., szo - 11:17
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A várakozás elkerülése érdekében válasszák a záhonyi, a beregsurányi vagy a barabási határátkelőhelyet!

Ukrán oldalon fennálló informatikai probléma miatt szünetel a határforgalom a Lónyai Közúti Határátkelőhelyen 2020. július 4-én 9 óra 35 perctől. A szakemberek a hiba elhárításán már dolgoznak.

A várakozás elkerülése érdekében kérjük, válasszák a 0-24 óráig üzemelő záhonyi vagy beregsurányi, illetve a 7-19 óráig nyitva tartó barabási határátkelőhelyet.

Az utazóknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy határsértő Mórahalomnál

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fűrész 6

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei elfogták a láncfűrészlopás feltételezett elkövetőit.

 

Határsértők Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Csanádpalotán

Egy teherautó ellenőrzése során öt illegális migránst találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.