Teherautó alvázán bújtak meg

2020. 06. 05., p - 03:11
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Négy férfit találtak egy belépésre jelentkező gépjárműszerelvény alvázán a rendőrök.

Csongrád megye területén, a Szeged Határrendészeti Kirendeltség Röszke Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2020. június 5-én 2 óra 30 perckor egy szerb honosságú gépjárműszerelvény szerb vezetője. Az ellenőrzés során, a jármű alvázára felkapaszkodva, ott megbújva, 2 fő szíriai, 1 fő marokkói és 1 fő líbiai állampolgárságú férfit találtak a rendőrök és a NAV munkatársai. A gépjárművezető elmondása alapján nem tudott megbújt személyekről. A jármű Szerbiából Franciaországba tartott, sör alapanyagokat szállított. A tiltott határsértőket a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.