Többórás várakozás a letenyei határátkelőknél

2021. 07. 03., szo - 12:41
ORFK Kommunikációs Szolgálat

​​​​​​​A Horvátországba tartóknak a Szlovénia irányából való megközelítést, vagy a kisebb horvát határátkelők használatát javasoljuk.

Két- illetve háromórás várakozás alakult ki 2021. július 3-án délelőtt a Letenye I. közúti határátkelőhely, valamint a Letenye II. autópálya határátkelőhely magyarországi oldalán. A torlódás oka a megnövekedett forgalom mellett, hogy a horvát oldalon a beutazással kapcsolatos teljes körű adminisztráció időigényes.

A magyar oldalon teljes kapacitással üzemel mind a két határátkelőhely.  

Javasoljuk, hogy a Horvátországba utazók – elkerülve a fennakadásokat – válasszák alternatív útvonalként a szlovén, vagy a kisebb horvát határátkelőhelyeket, melyeknél a várakozási időket folyamatosan nyomon követhetik honlapunkon.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.