További két határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösházán

2020. 01. 22., sze - 16:46
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A magát marokkói és tunéziai állampolgárnak valló férfiakat előállítják a rendőrök.

További két határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. január 22-én 16 óra után néhány perccel, szintén a lőkösházi vasútállomáson. Ők is hasonlóan, mint a korábban elfogott marokkói férfi a személygépkocsikat szállító tehervonaton bújtak el. A két férfi közül az egyik marokkói, a másik pedig tunéziai állampolgárnak vallotta magát, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A két határsértőt a rendőrök előállítják a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatják őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: emberölésért felelhet

A hajdú-bihari nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy nagykereki férfival szemben folytattak emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 24 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Motorkerékpárt lopott

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.