Túlsúllyal közlekdő járműszerelvény a beregsurányi közúti határátkelőhelyen

2021. 12. 03., p - 10:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A járművezetőt a szabálytalanság megszüntetésére és közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a Szabolcs megyei rendőrök.

A Beregsurány közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2021. november 30-án 22 órakor egy magyar állampolgár az általa vezetett ukrán honosságú járműszerelvénnyel, ami a hozzákapcsolt utánfutón egy kisteherautót szállított A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járműszerelvény súlya meghaladja a megengedett legnagyobb össztömeget, ezért a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és a 46 éves magyar állampolgárságú járművezetővel szemben 500.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.