Újra Romániában az öt határsértő

2019. 12. 15., v - 14:15
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A Békés megyei rendőrök átadták a román hatóság képviselőinek a Mezőhegyesen és Mezőkovácsházán elfogott, Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Mezőhegyesen, a vasútállomáson, 2019. december 15-én 4 óra körül elfogtak a rendőrök három határsértőt. A férfiak algír állampolgárnak vallották magukat. Mezőkovácsházán, szintén a vasútállomáson, 2019. december 15-én 4 óra 30 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök két külföldit, mindketten szír állampolgárnak mondták magukat. A határsértők egyik esetben sem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, ezért előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre. Mivel illegálisan lépték át az államhatárt, a magyar rendőrök 2019. december 15-én 14 óra 5 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.