Várakozás a Röszke autópálya-határátkelőhelyen

2021. 11. 28., v - 08:35
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke autópálya-határátkelőhely belépő és kilépő oldalán is a személyforgalomban. Célszerű a közúti átkelőket igénybe venni.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt 2021. november 28-án reggelre a Röszke autópálya-határátkelőhelyen három órát kell várakozniuk az országba belépőknek, míg egy órát a kilépni szándékozóknak.
Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában, választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket, ahol nem kell várakozási idővel számolni és 24 órás nyitvatartással működnek. Emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza, Ásotthalom közúti határátkelőhelyeket, melyek 7 órától 19 óráig fogadják az utasokat.
Az átkelők nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.