Visszakerültek Romániába a Békés megyében elfogott határsértők

2019. 11. 21., cs - 19:18
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök átadták a román hatóság képviselőinek azt a három külföldit, akiket Lőkösházán, a vasútállomáson fogtak el.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, három határsértőt fogtak el a rendőrök 2019. november 21-én 11 óra 45 perc körül Lőkösházán, a vasútállomáson. A magukat algír állampolgárnak valló férfiak egy Romániából érkezett tehervonat egyik vagonjában voltak. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát, illetve azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A határrendészek előállították őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, majd a meghallgatásukat követően, 2019. november 21-én 19 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.