Visszakerültek Romániába a Békés megyében elfogott határsértők

2019. 12. 11., sze - 16:21
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar rendőrök átadták a román hatóság munkatársainak a három palesztin állampolgárt.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, három határsértőt fogtak el a rendőrök 2019. december 11-én 8 óra 15 perc körül Mezőhegyes külterületén, a Pitvaros felé vezető úton. A magukat palesztin állampolgárnak valló külföldiek nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. Romániából illegálisan érkeztek Magyarországra. A rendőrök a férfiakat előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, majd a meghallgatásukat követően, 2019. december 11-én 16 óra 15 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.