A rendőrök eljárást indítottak a rábatöttösi gépjárművezetővel szemben

2019. 11. 18., h - 08:18
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan okozott balesetet Rumban.

A rendőrök egy rábatöttösi lakossal szemben egy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, 2019. november 17-én, Rum belterületén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi elindulása előtt szeszes italt fogyasztott, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt. Megállapították továbbá, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vett részt autójával a közúti forgalomban, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárást, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.