A rokonoknál találták meg

2016. 07. 19., k - 09:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy órán belül megtalálták és szüleihez kísérték a zalai rendőrök azt a 7 éves kislányt, aki Nagykanizsán tűnt el.

Az egyik szülő jelentette be 2016. július 18-án délután 16 óra 45 perckor, hogy 7 éves kislánya eltűnt Nagykanizsán, a Rózsa utca és a Csokonai utca közötti területről. A gyerekkel édesanyja éppen haza indult volna busszal, amikor a kislánynak vissza kellett futni rokonuk lakásába, ahol látogatóban voltak. A 7 éves lányt, aki nem érkezett vissza a megbeszélt helyre, a családja kereste több mint két órán keresztül.

A rendőrség a bejelentést követően több járőrpárral kezdte meg a kutatást. Végül egy órán belül a szomszédban élő másik rokonnál találták meg kislányt. A járdán egyedül sétáló gyereket egy ismerősük felismerte, ezért vitte be őt rokonaihoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Meglovasította a buszt

A dunaújvárosi rendőrök pár órán belül elfogták a buszt jogtalanul használót.