A szolnoki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt

2021. 09. 22., sze - 13:10
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a helyi férfi levett egy vörösréz ereszcsövet egy szolnoki sekrestye faláról.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást egy 40 éves szolnoki férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, a jogsértő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az egyik szolnoki templom sekrestyéjére felszerelt vörösréz ereszcsövet 2021. szeptember 11. és szeptember 13. között eltulajdonította. A kamerafelvételek alapján a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt kihallgatása során azzal védekezett, hogy a csatornacsövet egy bokorban találta, onnan felvette, majd később azt a Tisza-parton eldobta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.