A tehergépkocsikat ellenőrizték Budapest XVIII. kerületében

2021. 03. 01., h - 08:46
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A balesetmegelőzés és a szabálytalankodók kiszűrése volt a fő cél.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra több lakossági panasz érkezett szabálytalanul közlekedő tehergépkocsikról. A kapitányság 2021. február 25-én 8 és 16 óra között a kerület több pontján célzott ellenőrzést hajtott végre.

A közlekedési akcióban elsősorban a vezetési- és pihenőidő szabályainak betartását, valamint a járművek műszaki állapotát ellenőrizték. Az intézkedések során hat járművezetőnél tártak fel jogsértést; ketten a vezetői okmányokra vonatkozó szabályok megszegése miatt helyszíni bírságot kaptak, négy járművezetővel szemben közigazgatási eljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!