A vezetéstől eltiltva okozott balesetet, majd elhagyta a helyszínt – a zalakarosi rendőrök elfogták

2021. 02. 03., sze - 08:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Szabálysértési őrizetbe vették a 26 éves sofőrt.

A 7522-es számú úton közlekedett Esztergályhorváti irányába egy zalaszabari férfi személyautóval 2021. február 2-án délután. A 14-es kilométerszelvényben lévő jobbra ívelő útkanyarulatban megcsúszott, majd letért a bal oldali útpadkára és a vízelvezető árokba hajtva felborult. A balesetet követően a sofőr a helyszínről gyalogosan eltávozott, őt később a Zalakarosi Rendőrőrs járőrei Zalaszabaron, a Kinizsi utcában igazoltatták. A jármű vezetője a baleset során személyi sérülést nem szenvedett, azonban adatainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy nem vezethetett volna, mert a járművezetéstől korábban eltiltották.  

A rendőrök a 26 éves férfit a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették, majd a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.