A zoknija buktatta le

2017. 09. 19., k - 08:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök vádemelési javaslattal zártak egy 24 éves nagykőrösi férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást.

Az eljárás adatai szerint 2017. július 23-án 2 óra 20 perc körül Révfülöpön P. Márk nagykőrösi lakos egy több fős társaságra rátámadt és közülük két férfit megütött. Ezek után pedig egy személygépkocsit rugdosott, melynek két első lámpája betörött, a motorháztető behorpadt. A járműben közel százezer forint kár keletkezett.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a sértett megrongált járművének lámpájában egy zoknit találtak. Az adatgyűjtés eredményeként előállították P. Márkot a Tapolcai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfinak csak az egyik lábán volt zokni, elismerte, hogy a helyszínen talált másik zokni az övé.

A tapolcai rendőrök a büntetőeljárást a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

garázdaság

garázdaság


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migráns rendőrkézen

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.