Alapvető közlekedési szabályokat szegtek meg

2020. 10. 28., sze - 07:51
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök három olyan járművezetővel szemben intézkedtek Győrben az elmúlt 24 órában, akik közül ketten feltehetően ittas állapotban ültek a volán mögé, míg a harmadik sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett.

Egy 57 éves sofőrt igazoltattak a járőrök Győrben, a Hűtőház utcában 2020. október 27-én 15 óra körül, majd egy 47 éves vámosszabadi járművezetővel szemben is intézkedtek a Lomnicz utcában 18 óra 55 perckor. Az ellenőrzéskor mindkét gépkocsit vezető férfi esetében alkoholtesztert alkalmaztak, ami mindegyiküknél pozitív értéket mutatott, ezért elfogásukat követően további mintavételre a Győri Rendőrkapitányságra előállították őket.  A rendőrök a járművezetőkkel szemben büntetőeljárást indítottak.

Ugyanazon a napon a délutáni órákban szintén Győrben, a Kossuth utcában egy 37 éves győri férfit is igazoltattak az egyenruhások, akinek ellenőrzésekor kiderült, hogy gépkocsijával úgy közlekedett, hogy őt a Győri Rendőrkapitányság határozatában eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök elfogták a szabályszegő sofőrt, a rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatását követően – őrizetbe vétele mellett – a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A gyulai közúti határátkelőhelyen a rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel nyolc külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.