Alkalmi partnere lopta meg

2020. 03. 31., k - 11:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Büntetőeljárás indult egy nő ellen, mert pénzt lopott egy ismerősétől Dobozon. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Alkalmi partnere lopta el egy férfi megtakarított pénzét Dobozon. A békési nő rendszeresen járt ismerőséhez, pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott neki. Mindig a férfinál találkoztak, így volt ez 2019. december 12-én is. A férfi testvére sejtette, hogy a nő kihasználja a bátyját, ezért igyekezett rá odafigyelni, többször látogatta őt. Azon az estén is kereste, amikor a bűncselekmény történt, de a férfi egy rábízott, lakatlan házban találkozott a nővel, aki meg is lopta. Több tízezer forintot vitt el tőle. A megkárosított férfi alkalmi partnerének csak a keresztnevét tudta és azt, hogy a nő Békésen lakik. A rendőrök azonosították a 34 éves nőt és a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. március 30-án továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Machetével ment boltba

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videón látható férfi azonosításához.