Angol honosítás házilag

2019. 05. 20., h - 10:02
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A somogyjádi rendőrök elfogták a sofőrt, aki hamis rendszámokat szerelt járművére.

A Kaposvári Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy kaposvári lakos ellen.

A körzeti megbízottak 2019. május 19-én 12 óra 25 perckor Hetes településen ellenőriztek egy járművezetőt és megállapították, hogy a gépkocsira angol szabványra gyártott, magyar hatósági jelzések voltak felszerelve úgy, hogy azok eltakarták a jármű eredeti rendszámait. A sofőr az intézkedés során elismerte, hogy a magyar rendszámokat ő gyártatta le angol szabványban, mert úgy tudta, hogy külföldön az szabályos. A rendőrök a férfit előállították a Somogyjádi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.