Árokpartnak ütközött az autóval

2019. 05. 19., v - 07:10
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság egy 18 éves helyi fiatalemberrel szemben javasol vádemelést.

A gyanú szerint a fiatal sofőr 2018. december 2-án 11 óra 40 perckor a 73162-es számú mellékúton közlekedett Cserszegtomaj felé egy VW Transporter típusú gépkocsival, amikor a párás, jeges úton megcsúszott és az árokpartnak ütközött, majd felborult a járművel. A baleset következtében az autó egyik utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos, másik utasa pedig könnyű sérülést szenvedett.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság a sofőrrel szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.