Átrendszámozta autóját

2017. 11. 20., h - 10:33
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indítottak eljárást.

Letenye külterületén ellenőriztek a járőrök egy Volkswagen Bora típusú személyautóval közlekedő férfit 2017. november 19-én 13 óra 40 perckor. Az egyenruhások a járművet átvizsgálták, majd alvázszámának ellenőrzésekor megállapították, hogy a gépkocsira felszerelt hatósági jelzés egy másik hasonló típusú és évjáratú járműre lett kiadva. A sofőr beismerte a rendőröknek, hogy az ellenőrzött járművet a külföldi hatóságok a forgalomból kivonták, a rendszámokat pedig a másik autójáról szerelte át. A nyomozók a hatósági jelzéseket lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 34 éves lenti férfi ellen gyanúsítotti  kihallgatását követően egyedi azonosítójel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.