Autózni vitte a házaspár a sértettet a tartozás behajtása miatt, a rendőrök elfogták őket

2020. 08. 04., k - 11:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A 45 éves sólyi férfi és 43 éves házastársa ellen büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai alapján egy 45 éves sólyi lakos megjelent egy hajmáskéri ingatlannál 2020. augusztus 2-án reggel, és egy korábbi elszámolási vitájuk miatt az ott tartózkodó ismerősét felelősségre vonta, majd a felesége által vezetett gépkocsi hátsó ülésére tuszkolta. Ezt követően Gyulafirátótig autóztak, onnan visszafordultak, és egy mellékútra letértek. Ott a férfi kirángatta a sértettet a járműből, bántalmazta, majd a házaspár elhajtott az autóval, miután a sértett félelmében ígéretet tett a tartozás megadására. A bejelentést követően a veszprémi rendőrök a házaspárt rövid időn belül a sólyi lakásukon elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellenük személyi szabadság megsértése, továbbá önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.