Autózni vitte a házaspár a sértettet a tartozás behajtása miatt, a rendőrök elfogták őket

2020. 08. 04., k - 11:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A 45 éves sólyi férfi és 43 éves házastársa ellen büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai alapján egy 45 éves sólyi lakos megjelent egy hajmáskéri ingatlannál 2020. augusztus 2-án reggel, és egy korábbi elszámolási vitájuk miatt az ott tartózkodó ismerősét felelősségre vonta, majd a felesége által vezetett gépkocsi hátsó ülésére tuszkolta. Ezt követően Gyulafirátótig autóztak, onnan visszafordultak, és egy mellékútra letértek. Ott a férfi kirángatta a sértettet a járműből, bántalmazta, majd a házaspár elhajtott az autóval, miután a sértett félelmében ígéretet tett a tartozás megadására. A bejelentést követően a veszprémi rendőrök a házaspárt rövid időn belül a sólyi lakásukon elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellenük személyi szabadság megsértése, továbbá önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.