Az elmúlt 24 óra Heves megye közútjain

2020. 07. 31., p - 08:53
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan többször is balesetet okozott egy füzesabonyi férfi.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral járó és egy személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt két személyt állítottak elő.

Az egyik anyagi káros balesetnél a gépjárművezető eltiltás hatálya alatt vezetett.

Egy 48 éves füzesabonyi férfi 2020. július 30-án délelőtt személygépkocsijával Füzesabony belterületén három anyagi káros balesetet is okozott, majd adatai hátra hagyása nélkül távozott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül azonosították a balesetet okozó gépjárművet, valamint annak vezetőjét. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így őt előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök Hatvan, Balassi Bálint úton igazoltattak egy személyautóval közlekedő 38 éves budapesti lakost 2020. július 30-án 19 órakor. Az intézkedéskor az egyenruhások megállapították, hogy a sofőrt eltiltották a járművezetéstől. A férfit előállították a városi rendőrkapitányságra és szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.