Az elmúlt 24 óra Heves megye közútjain

2020. 09. 24., cs - 07:19
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Leesett a cigije, kiderült, hogy ivott is a sofőr.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába két anyagi káros közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Személyi sérüléssel járó eset nem történt.

A gyöngyösi Karácsondi úton, 2020. szeptember 23-án hajnalban egy helyi férfi menet közben lehajolt az ülése elé esett cigarettáért és eközben személyautója áttért a szemközti sávba. Ott nekiütközött egy tehergépjárműnek.

A személyautót vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A rendőrök további egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania az alapvető közlekedési szabályokat!  

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.