Az elmúlt 24 óra Heves megye útjain

2020. 04. 05., v - 08:33
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Kettő közlekedési balesetről érkezett bejelentés

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Személyi sérüléses baleset nem történt.

Az egyik esetnél vadon élő állattal történt ütközés.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a vadelütésekkel kapcsolatosan az alábbiakat tanácsolja:

Vaddal történő ütközés esetén értesítsék a rendőrséget, és ha lehetőség van rá, a járművel álljanak biztonságos helyre! Kapcsolják be a gépkocsin az elakadásjelzőt, tegyék ki az autó mögött a szükséges távolságba a fényvisszaverő háromszöget, és vegyenek fel láthatósági mellényt!

A vadelütések megelőzése érdekében a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy különösen azokon a szakaszokon vezessenek fokozott óvatossággal és csökkentett sebességgel, ahol figyelmeztető tábla is jelöli, hogy állatok kerülhetnek az útra! 

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.