Az elmúlt 24 óra Heves megye útjain

2020. 06. 14., v - 07:44
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Öt közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral járó és egy személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 42 éves budapesti férfi 2020. június 13-án délben, a Sirok és Recsk közötti útszakaszon motorkerékpárjával megcsúszott az úttesten és egy fának ütközött. Az elsődleges orvosi megállapítás alapján súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök továbbá egy ittas sofőrrel szemben indítottak eljárást.

Vezessenek óvatosan!

 

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.