Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

2021. 12. 02., cs - 06:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Veszprém megyéből.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert őrizetbe vett, mert a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be. Az egyenruhások három főt előállítottak, nyolc személyt elfogtak, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén tetten értek.

A járőrök Veszprémben igazoltattak egy 23 éves felsőörsi lakost 2021. december 1-jén 20 óra 30 perckor. Az igazoltatás során megállapították, hogy a fiatalember ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a neki kiszabott 90.000 forint pénzbírságot nem fizette be. A rendőrök a férfit elfogták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.