Az elmúlt 24 órában történt

2021. 11. 27., szo - 08:29
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megyében szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. november 26-án összesen 20 személyt fogtak el, közülük egy főt az ellene érvényben lévő elfogatóparancs alapján. Ezen túlmenően további négy főt állítottak elő, illetve egy gépjárművezetői engedélyt vettek el az igazoltatás helyszínén.

Ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi és a kazincbarcikai járőrök összesen három férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.