Az elmúlt nap Heves megyében

2021. 08. 02., h - 07:06
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Tíz baleset 24 óra alatt.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy anyagi káros, öt személyi sérülésessel járó és egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy mindig az aktuális út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek: esőben, viharban mérsékeljék a jármű sebességét!

A fokozódó hőség megviselheti az emberi szervezetet és közlekedésbiztonsági szempontból is kockázatokat rejt magában. A járművezetők általában kevésbé tudnak koncentrálni, valamint a megszokottnál figyelmetlenebbek, amely egy közlekedési helyzetben kihatással lehet a reakcióidőre is. Egyeseknél fokozódó ingerlékenységet, türelmetlenséget, míg másoknál tompaságot válthat ki a hőség. Épp ezért fontos, hogy türelmesen, a megszokottól nagyobb körültekintéssel és odafigyeléssel induljunk útnak. 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.