Az ijedtségen kívül nem esett baja

2019. 09. 14., szo - 16:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt autóban hagyott gyermeken segítettek a soproni rendőrök és a mentősök.

Egy soproni bevásárlóközpont parkolójában megtartott családi rendezvényen résztvevő rendőrökhöz szaladt oda egy férfi 2019. szeptember 14-én 15 óra 5 perckor, hogy egy lezárt személyautóban egy erősen izzadó gyermeket hagytak egyedül. Az egyenruhások a gépkocsihoz siettek, ahol azt tapasztalták, hogy egy kisfiú van a hátsó ülésen, akinek szemmel láthatóan nagyon melege volt. Az ablakok felhúzott állapotban voltak és a kocsi a napon parkolt. Azonnal hívták a szintén a közelben tartózkodó mentős kollégákat. Az intézkedés közben a helyszínre érkezett a gyermek édesanyja is, aki az autót kinyitotta, és a gyereket kivették a gépkocsi felmelegedett utasteréből.

A mentőszolgálat szakemberei a helyszínen megvizsgálták a két év körüli gyermeket, akinek szerencsére nem esett baja. A Soproni Rendőrkapitányság egyenruhásai, hogy a történteket elfeledtessék a kisfiúval és jókedvre derítsék, a rendőrségi Audi TT gépkocsiba ültették és megmutatták neki a felszerelésüket is.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.