Az ijedtségen kívül nem esett baja

2019. 09. 14., szo - 16:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt autóban hagyott gyermeken segítettek a soproni rendőrök és a mentősök.

Egy soproni bevásárlóközpont parkolójában megtartott családi rendezvényen résztvevő rendőrökhöz szaladt oda egy férfi 2019. szeptember 14-én 15 óra 5 perckor, hogy egy lezárt személyautóban egy erősen izzadó gyermeket hagytak egyedül. Az egyenruhások a gépkocsihoz siettek, ahol azt tapasztalták, hogy egy kisfiú van a hátsó ülésen, akinek szemmel láthatóan nagyon melege volt. Az ablakok felhúzott állapotban voltak és a kocsi a napon parkolt. Azonnal hívták a szintén a közelben tartózkodó mentős kollégákat. Az intézkedés közben a helyszínre érkezett a gyermek édesanyja is, aki az autót kinyitotta, és a gyereket kivették a gépkocsi felmelegedett utasteréből.

A mentőszolgálat szakemberei a helyszínen megvizsgálták a két év körüli gyermeket, akinek szerencsére nem esett baja. A Soproni Rendőrkapitányság egyenruhásai, hogy a történteket elfeledtessék a kisfiúval és jókedvre derítsék, a rendőrségi Audi TT gépkocsiba ültették és megmutatták neki a felszerelésüket is.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.