Bács-Kiskun megyében történt

2018. 06. 21., cs - 08:30
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2018. június 20-án 15 óra 40 perckor őrizetbe vett egy 32 éves helyi lakost, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

Szintén a megyeszékhelyi rendőrök vették szabálysértési őrizetbe 20 óra 40 perckor azt a 27 éves férfit, aki úgy közlekedett autójával, hogy őt a járművezetéstől a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Kecskeméti Járásbíróság is eltiltotta.    

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre egy sofőrt állítottak elő.

 

Akasztó belterületén, a Csengődi utcában 2018. június 20-án 21 óra 25 perckor egy 29 éves kiskőrösi lakos BMW 316i típusú személygépkocsival közlekedett. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján haladása során egy egyenes útszakaszon elvesztette uralmát a jármű felett, és az árokba sodródott. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr és egyik utasa életveszélyes sérülést szenvedett, míg másik két utas könnyebben sérült. A helyszíni szemle megállapításai szerint sem a jármű vezetője, sem utasai nem használtak biztonsági övet.

 

A biztonsági övet a passzív biztonsági eszközökhöz soroljuk, tehát jelentősége nem a baleset elkerülhetőségében, hanem a már bekövetkezett baleset következményeinek a csökkentésében mutatkozik meg. Tegyen a saját biztonságáért, használjon biztonsági övet!

 

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.