Bács-Kiskun megyében történt

2021. 08. 02., h - 08:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók hét személyt fogtak el, és további hat előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Császártöltésen, a Kossuth Lajos utcában gyalogolt egy 39 éves román férfi. A helyi lakos séta közben találkozott volt apósával, akivel szóváltásba keveredett. Az 50 éves román férfi a vita hevében két alkalommal hátba vágta volt vejét a kezében lévő kalapáccsal. Időközben megjelent a férfi volt élettársa is, egy 19 éves román nő, aki elvette korábbi szerelme kezéből a telefonját, majd összetörte. A férfi könnyű sérülések szenvedett a támadás során, a feltételezett elkövetővel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói. A két külföldit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kecskemét Rendőrkapitányság súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 24 éves kecskeméti lakost.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta, majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.